Laat je inspireren door de Peaky Blinders!

Peaky Blinders is een van de meest succesvolle Netflixseries die we ooit hebben gehad. De bekende bende uit Birmingham staat naast hun criminaliteit ook bekend om hun mentaliteit en sluwe manier van zakendoen. Met name Thomas Shelby staat bekend om zijn sterke karakter en doortastendheid als ondernemen. Door zijn grote successen en zijn boeiende levensstijl die hij heeft, is hij een voorbeeld voor velen. 

Peaky Blinders kunst

Door de jaren heen zijn de Peaky Blinders vele malen als kunst vastgelegd. Zowel op poster, canvas als glas. Niet geheel onverwachts waren deze kunstwerken erg populair onder zowel zakenmensen en ondernemers als vele anderen. Wie is er nou niet onder de indruk geraakt door Thomas Shelby en zijn bende. Met name de canvassen waar Cillian Murphy op afgebeeld staat zijn erg populair. Dit is natuurlijk niet heel gek doordat hij als Thomas Shelby zijnde de hoofdrol vertolkte in de populaire serie..

Peaky Blinders canvas

Als jij je ook wilt laten inspireren door de bende uit Birmingham dan kan je het beste kiezen voor een prachtig Peaky Blinders canvas. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een schilderij op glas of een poster te kopen. Echter, op canvas komt een schildering vaak beter tot leven. Daarnaast kunnen posters snel goedkoop lijken als je het vergelijkt met bijvoorbeeld canvas of plexiglas. Om deze reden raden is het altijd aan te raden om voor canvas te gaan wanneer je een schilderij wilt aanschaffen.

Waar koop je een Peaky Blinders canvas?

Een Peaky Blinders canvas kan je tegenwoordig makkelijk online bestellen. Er zijn vele websites waar je prachtige canvassen en wall art kan kopen. Een van deze websites is Wallpiece, hier vind je een groot assortiment aan prachtige schilderwerken. Bij elk schilderwerk kan je ervoor kiezen of je deze op canvas, plexiglas of aluminium wilt laten afdrukken. Als je dus liever iets anders wilt dan canvas is dit ook zeker mogelijk. Alle canvassen worden in Nederland gedrukt dus je hebt ze ook snel in huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *