Een personeelsuitje in Amsterdam organiseren

Het organiseren van een personeelsuitje is niet altijd even gemakkelijk. Het is lastig om het eenieder naar de zin te maken. Waar ga je naar toe en welke activiteiten wil je organiseren. Een leuke stad voor een personeelsuitje te organiseren is Amsterdam. In deze blog vertellen we welke leuke activiteiten je in de hoofdstad kunt ondernemen.

Rondvaart door de grachten

Amsterdam heeft veel mogelijkheden voor het organiseren voor een bedrijfsuitje. Natuurlijk hangt het grotendeels af van het budget en het aantal personen. 

Een klassieker is uiteraard een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Je vaart onder meer langs het Anna Frank Huis en fraaie grachtenpanden met mooie gevels. Je pakt ook een stukje van het IJ mee waar je langs het scheepsvaartmuseum komt.

Je kunt een rondvaart uitbreiden met verschillende arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld het Happen Stappen Varen Amsterdam arrangement boeken. Naast de rondvaart maken jullie hierbij ook een leuke stadswandeling met gids. Tussen de activiteiten door genieten jullie van een driegangen diner. Het voor-, hoofd- en nagerecht worden in verschillende restaurants geserveerd.

Moordspel

Erg leuk om met je team te doen, is het Whatsapp Moordspel. Nadat jullie met een hapje en drankje zijn ontvangen, moeten jullie als team gezamenlijk een moord op lossen in het centrum van de stad. Hierna sluit je af met een gezellig drie gangen keuzemenu.

Outdoor Escape Room

Wat ook een aanrader is, is de Outdoor Escape Room. Hierbij ga je in groepjes van gemiddeld zes personen de stad in. Je krijgt een speciale kaar mee en een fotoblad. Hierbij moet je de foto’s en de plattegrond op de juiste manier aan elkaar te linken. Het is de enige manier om de juiste route te vinden.

Kroegentocht of High Wine

Het is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Je kunt het ook veel simpeler houden en gewoon met elkaar samen komen in de kroeg. Amsterdam telt genoeg gezellige cafés waar jullie een gezellige middag of avond kunnen hebben.Zijn jullie echte liefhebbers van wijn, kijk dan moet je eens kijken naar een High Wine. Amsterdam heeft diverse restaurantjes waar dit mogelijk is. Bij een High Wine krijg je verschillende wijnen met daarbij heerlijke bijpassende borrelhapjes geserveerd. Hierbij heb je weer de keuze uit verschillende arrangementen. Het is iets minder spectaculair maar het is wel supergezellig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *