Jouw bedrijf in de spotlights zetten? Zo doe je dat!

Merk je dat het tijd wordt om jouw bedrijf eens flink in het zonnetje te zetten? Bijvoorbeeld voor een aanstaand jubileum, een geweldige teamprestatie of om je sales een enorme boost te geven? Dan zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt bewerkstelligen. Denk bijvoorbeeld aan een promotievideo laten maken of het stijlen van het pand of kantoor. Hieronder delen we een aantal handige tips om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. 

Toon waar je voor staat door middel van een bedrijfsfilm

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden: dat is echt 100% waar! Kan het soms zijn om uit te leggen waar jouw bedrijf zich precies mee bezig houdt en waar jullie voor staan? Overweeg dan eens om een bedrijfsfilm te maken. Dit kun je zelf proberen, maar als er budget aanwezig is kun je dit natuurlijk ook uitbesteden aan een professional. Uit onderzoek is gebleken dat een goede bedrijfsfilm zorgt voor een groter vertrouwen bij potentiële klanten en dat mensen er over het algemeen ontzettend positief op reageren. Daarnaast kun je een bedrijfsfilm voor verschillende doeleinden inzetten (intakegesprekken, beurzen, etc). Super handig dus!

Het interieur stijlvol inrichten

Bekijk de situatie eens eerlijk; werk jij in een stijlvol en modern pand of bedrijf? Of kan het interieur stiekem wel een opknapbeurt gebruiken? Mocht dit laatste het geval zijn; dan is het een leuk idee om het pand een flink op te pimpen. Dit zal niet alleen de medewerkers een goede vibe geven, maar het is ook nog eens handig als er nieuwe klanten of medewerkers op bezoek komen. Een eerste indruk is met een paar seconde gemaakt en dus super belangrijk! Het is dus altijd een goed idee om ervoor te zorgen dat alles er spik en span uit ziet. Onze tip: je zou de muren kunnen aankleden met foto’s van het bedrijf en de medewerkers. Drone fotografie werkt hier uitstekend voor!

Hoe ga jij jouw bedrijf presenteren?

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg opties om jouw bedrijf eens flink in de spotlights te zetten. Heb jij al een idee hoe jij dit wilt doen? Laat het ons dan weten via een reactie op dit artikel. Hopelijk hebben we je voorzien van de nodige inspiratie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *