Je kantoor inrichten? Zo doe je dat efficiënt

Een kantoor inrichten kan een hele klus zijn. Je moet rekening houden met ontzettend veel dingen. Al helemaal als het een kantoor is waar klanten komen, moet het er gewoon goed uitzien. Er zijn meerdere dingen die je kunt toevoegen aan jouw kantoor om het er mooi uit te laten zien. Maar hoe zorg je ervoor dat het ook efficiënt is? Daar zijn twee handige tips voor: koop akoestische wandpanelen of hang bijvoorbeeld Narrowcasting software van TSS en Digital signage software op in het kantoor. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap!

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn op de markt om de akoestiek binnen een kantoor te verbeteren. Waarom is dat belangrijk? Vooral binnen een kantoor waar veel gebeld en gepraat wordt met klanten. Deze panelen zorgen er namelijk voor dat de galm binnen een pand verminderd wordt. Dit heeft op zowel de klanten als op de werknemers positieve effecten. Het is mooie is dat deze panelen niet alleen functioneel zijn, maar ook hartstikke stijlvol. Je hebt ze in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Zo kun je de panelen afstemmen op de huisstijl van jouw bedrijf, wat wil je nog meer? 

Narrowcasting software

Narrowcasting software van TSS, ook wel Digital signage, zijn moderne beeldschermen op een kantoor. Deze schermen hangen op kantoor om bijvoorbeeld belangrijke informatie uit te zenden. Dit is een vorm van inrichting die efficiënt is omdat je zowel informatie kunt zenden als mensen kunt vermaken. Het wordt namelijk ook vaak toegepast binnen wachtruimtes- en wachtkamers. Nog een groot voordeel is dat je de inhoud aan kan passen op wat jij wilt zenden. Je kunt ervoor kiezen om weersvoorspellingen uit te zenden, maar je kunt ook bedrijfsinformatie presenteren. Er zit dus ook een vorm van reclame en promotie in verstopt. Veel grote bedrijven maken hier al gebruik van. Denk aan bedrijven als CBR die in hun wachtkamers voor de examens veel beeldschermen hebben hangen die informatie doorgeven. Zoals wanneer iemand aan de beurt is, het gelijk wordt doorgegeven op de schermen. Of bedrijven als Allianz. Die de interne communicatie een stuk heeft verbeterd op het hoofdkantoor. Dit deden ze doormiddel van verschillende beeldschermen die om de zoveel seconden andere informatie doorgeven.   Narrowcasting software van TSS en Digital signage is dus ideaal als je veel klanten ontvangt en deze op een leuke  wil informeren of vermaken. Of als je de interne communicatie wilt verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *