Verschillende trainingen van een excel expert

Excel is uitgegroeid tot één van de populairste programma’s van deze samenleving. Dat komt doordat excel het opslaan en verwerken van gegevens een stuk makkelijker maakt. Toch vinden veel mensen het nog erg lastig om hiermee te werken. Gelukkig biedt Van Vliet Productions verschillende excel experts aan die trainingen op jouw bedrijf geven. Maar uit welke trainingen kun je precies kiezen? In dit artikel vertellen we je hier meer over. 

Een cursus voor beginners

Ben je nog helemaal nieuw in het gebruik van excel? Dan is het verstandig om te beginnen met een cursus voor beginners. Bij deze training leer je de basisprincipes van excel. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je de gegevens op een juiste manier verwerkt en hoe maak je een simpele grafiek? Ook leer je hoe je eenvoudige berekeningen kunt uitvoeren. Je kunt deze training volgen als een in house excel training

Geavanceerd excel

De cursus geavanceerd excel is geschikt voor mensen die al beschikken over basiskennis van excel, maar graag meer willen leren over dit prachtige programma. Zo leer je onder andere hoe je complexe berekeningen kunt uitvoeren en hoe je gegevens kunt visualiseren hoe je wilt. Deze training is zeker aan te raden als je beschikt over een bedrijf die veel gegevens moet verwerken. 

Leren hoe je financiën moet bijhouden

Het bijhouden van financiën in excel kan ervoor zorgen dat je veel geld bespaart. Het is dus zeker verstandig om deze cursus te volgen. Bij de cursus leer je onder andere hoe je financiële modellen kan bouwen en een planning voor geld kunt maken. 

Leren over gegevensanalyse 

Het leren over gegevensanalyse is zeer interessant als je graag productiever wilt werken in je bedrijf. Het is zeker aan te raden voor mensen die dagelijks veel gegevens moeten verwerken. Je leert onder andere hoe je verschillende modellen maakt en hoe je jouw computer opschoont. 

Training bij het bedrijf

Heb je helemaal geen zin om een online cursus te volgen? Huur dan een excel expert in die bij je bedrijf langskomt! Deze trainingen zijn vaak een stuk interactiever en zijn beschikbaar voor grote groepen. Dus, ben jij geïnteresseerd geraakt? Boek dan zeker een excel cursus op locatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *